Over ons

Over de oprichter

JF Datatechniek heb ik, Jan Franssen, in 2002 opgericht. Op basis van mijn jarenlange ervaring in data en elektrotechniek is het idee ontstaan om een eigen bedrijf te starten. Dit kwam ook doordat ik al vroeg inzag dat datatechniek erg belangrijk zou gaan worden. Ik heb mijn gevoel nageleefd en dat heeft mooie resultaten opgeleverd.

jan-franssen

bezoek mijn Linkedin profiel

“Het leukste aan mijn werk vind ik het inmeten, tunen en het aanleggen van een wifinetwerk. Vervolgens doe ik na oplevering weer een nieuwe meting om de laatste dingen nog te finetunen. Niet voor niets noemen wij specialisten het inmeten van een wifinetwerk tegenwoordig: een wifidesign.”
Jan Franssen

“Vooral de mens staat bij ons voorop. In mijn beleving is het belangrijk om bij ieder individu het juiste knopje te vinden en hem of haar zo te motiveren. Ik vind het fijn om samen met mijn collega’s de passie te delen van de diversiteit van ons vak.”

Jan Franssen
over-ons

Over JF Datatechniek

Wij vinden het belangrijk dat het aanleggen van de bekabeling volgens de juiste normen gebeurd. Aan onze klanten willen wij duidelijk maken dat netwerkbekabeling geen bijzaak is, maar hoofdzaak. Om techniek goed te laten functioneren is het een must voor elk bedrijf.

De bekabeling is het fundament van uw netwerk.

Uiteraard zijn wij gecertificeerd door de absolute marktleider op het gebied van netwerkconcepten, VoIP, netwerksecurity en apparatuur. JF Datatechniek voldoet uiteraard ook aan de strenge VCA-eisen.

ONAFHANKELIJKHEID

Alle diensten, van ontwerp, installatie en configuratie tot service en beheer, worden volledig in eigen beheer uitgevoerd

DEGELIJKHEID

Onze geïntegreerde aanpak garandeert een soepele implementatie en een duurzaam eindresultaat

MAATWERK

Wij bieden efficiënte totaaloplossingen en leveren altijd maatwerk dat voldoet aan de hoogste norm