Voor wie

Zakelijke Datatechniek

Digitale communicatie is sinds de komst van het internet een essentieel onderdeel van elk bedrijf geworden. Daarom is een betrouwbaar systeem onmisbaar voor iedereen.

Wie zijn wij?

JF Datatechniek richt zich vooral op datatechniek in zakelijke omgevingen. Ons doel is om bedrijven te helpen hun business makkelijker, professioneler en efficiënter uit te kunnen voeren. Wij bieden hierbij een groot aantal hoogwaardige diensten en producten aan. Maar wat is nou het beste voor jouw organisatie? Welke configuratie draagt optimaal bij aan het realiseren van jouw doelstellingen? Dat zijn vragen waar wij uitkomst aan bieden.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers, zoals MKB-ondernemingen, overheidsinstanties, fabrieken, kantooromgevingen en winkelketens. Samen met de klant kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de organisatie. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met eisen en wensen. Oplossingen en vernieuwingen willen wij snel en doeltreffend uitvoeren, zodat er ongestoord doorgewerkt kan worden. In bijvoorbeeld zorgcentra of ziekenhuizen is dit een vereiste.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag!

“Wat fijn is aan JF Datatechniek is dat de lijnen erg kort zijn. Dat werkt zeer prettig. Mogelijke storingen worden snel en adequaat opgepakt. We hebben pas een nieuwe patchkast laten plaatsen. Behalve dat het er fraai uitziet werkt het ook prima. Wij waarderen dat afspraak ook echt afspraak is en dat de klus pas is geklaard als het functioneert. Een ander sterk punt is dat ze altijd meedenken in oplossingen.”

Ruud Jamar – Wessum port services
Manager financiële administratie

“Admesy heeft JF Datatechniek benaderd om de oude netwerkbekabeling te vervangen door CAT6 bekabeling, zodat er gebruikt gemaakt kon worden van de huidige GiGE verbindingen. Tevens door de aanleg van de cleanroom is ervoor gekozen om een wifi dekkend netwerk aan te laten leggen voor het gehele pand. JF Datatechniek heeft eerst vooronderzoek gedaan, zoals welke eisen er aan het wifinetwerk gesteld worden en om de geschikte wifirouters te selecteren. Ook hebben ze een meting van het gehele pand uitgevoerd. JF Datatechniek heeft zich onderscheidend gepresenteerd door te laten zien dat ze kwaliteit leveren. Dit blijkt uit hun professionele aanpak, het zorgvuldig testen en het aanleggen. Het resultaat is een snel en stabiel bekabeld- en draadloos (dekkend) netwerk, waar wij geen enkel probleem mee ondervinden. Vooral de korte lijn van communicatie alsmede de snelheid waarmee het gehele netwerk aangelegd kon worden hebben wij als zeer prettig ervaren. Ik zou JF Datatechniek zeker aanraden bij mensen die een professioneel bedrijf zoeken voor het aanleggen van netwerken.”

Jimmy van den Bergh – Admesy
R&D Engineer / Manager R&D