De functie
Als Voip Ict Engineer is het jouw missie om opdrachten en projecten uit te voeren binnen het gestelde tijdsbestek naar volle tevredenheid van onze bestaande en nieuwe klanten, daarnaast verleen je optimale service. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren, begeleiden en opleveren van communicatiesystemen op locatie bij de klant.

Dit door zowel proactief als reactief vanuit de technische invalshoek de bereikbaarheid van de klant te waarborgen. Samen zorg je ervoor dat onze klanten onze oplossingen als standaard of geïntegreerd in maatwerk, optimaal kunnen (blijven) gebruiken waardoor bedrijfsprocessen beter tot hun recht komen en men meer rendement haalt uit hun organisatie.

Om je kennis en ervaring te vergroten en te kunnen delen, woon je presentaties, cursussen en trainingen bij, zowel intern als extern om nog meer bekend te worden met onze producten en de oplossingen die we creëren en aanbieden. Zo leer je onze organisatie kennen, de markt waarin wij opereren en de klanten die wij bedienen. De Voip \ict engineer maakt deel uit van de technische buitendienst en rapporteert aan de Service Manager.

Overige verantwoordelijkheden

  • Instrueren en ondersteunen van de (eind-)gebruikers
  • Meedraaien in de storingsdienst
  • Tijdig en correct invoeren en afhandelen van alle bij de functie voorkomende administratieve taken (zoals de werkbonnen, urenverantwoording en documentatie).
  • Zorgdragen voor het naleven van processen, procedures en werkinstructies.

Wie ben jij
Je bent een teamspeler, die positief kritisch is maar zeker acteert vanuit een klant gericht op het succes van onze klanten. Je geniet van het delen van je kennis en het is een absolute must om de drive te hebben om voorop te blijven lopen in de technologie. Je voelt je comfortabel in een dynamische organisatie en streeft naar het leveren van uitmuntende kwaliteit in je werk.

Zonder moeite verplaatst je je in onze klanten en de gebruikers en zonder nadenken neem je verantwoordelijkheid. Je bent deskundig in je vakgebied, representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Vanuit een klant-, service-, oplossings- en resultaatgerichte invalshoek werk je samen om gestelde doelen te bereiken.

Kennis van / affiniteit met:

  • Voip Telefonie, in de breedste zin van het woord
  • Netwerktechniek
  • MS Office pakketten

Opleiding en ervaring

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding

Het is een pré indien:

  • Je reeds ervaring hebt opgedaan in de wereld van (cloud-) telefonie en communicatieoplossingen

Wat mag je verwachten
We bieden je een uitdagende functie, die je zelf mee kunt vormgeven. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair, streven we naar medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid en geen 9-5 mentaliteit.

Geïnteresseerd?
We nodigen je graag uit jouw CV te sturen, aangevuld met alle andere informatie die jij nodig vindt om ons te overtuigen. Stuur jouw sollicitatie naar info@jftechniek.nl