Met trots laten wij je weten dat onze nieuwe website online staat. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan ons nieuwe online visitekaartje. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu staat er een website die past bij wat JF Datatechniek als bedrijf uitstraalt.

Ons doel is om technische problemen op een snelle en correcte manier te verhelpen. Door onze brede vakkennis en ervaring in elektrotechniek zijn wij in staat om te denken in efficiënte totaaloplossingen.

Wij bieden jou persoonlijk advies over alles met betrekking tot datatechniek. Onze werkzaamheden bestaan uit vier specialisaties die allemaal met elkaar verbonden zijn: datanetwerken, serverruimtes, VoIP Telefonie en wifi netwerken. Hierbij maken wij gebruik van de laatste systemen- en ontwikkelingen op het gebied van datatechniek.

Door deze vernieuwingen kunnen wij jou nu nog beter van dienst zijn. De komende tijd zul je regelmatig nieuwe projecten en nieuwsblogs op de website zien verschijnen. Neem daarom af en toe een kijkje op onze website en like JF Datatechniek op Facebook om ons nog gemakkelijker te blijven volgen.

Wil je meer weten over ons en onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij horen graag van je.